Hirdetés

Őrületesen néz ki az 1200 moddal megtámogatott Skyrim

|

Persze aztán legyen gépünk hozzá ami egyáltalán megmozdítja ezt a szörnyeteget.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim idén már 10 éves, a Bethesda alkotása azonban még mindig az egyik legaktívabb modderközösséggel rendelkezik, a folytatásról pedig tulajdonképpen semmit sem tudunk, így érthető is, hogy a lelkes rajongók az ötödik részt akarják a végtelenségig tuningolni.

Amikor az ambiciózus RPG megjelent, az Nvidia a GTX 500-as videokártyáival volt jelen a piacon, amiből még a legerősebb is valószínűleg kikötné magát a PC-ből és kisétálna az ajtón, ha ilyen körülmények között próbálnánk meg futtatni vele a Skyrimet.

Hirdetés

Múlt hónapban is hoztunk egy hasonló videót, amiben 500 moddal töltötték fel a klasszikus szerepjátékot. Már az is döbbenetesen jól nézett ki, 1200 mod után azonban azt is elhinnénk, ha ez egy most megjelenő, full extrás next-gen játék lenne.

Természetesen van lehetőség kipróbálni ezt a verziót, az összeállítással azonban lesz munka gazdagon, amit ez a GitHubos leírás próbál megkönnyíteni. Ha viszont inkább a korábbi TES-epizódokat szereted, erre a szétmoddolt Oblivionra mindenképp érdemes ránézni, hisz jobban néz ki, mint az eredeti Skyrim.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)