Hirdetés

Őrült játékot készítenek a Rick és Morty alkotói, bemutatkozott a High on Life

|

Konzol-exkluzívként indul a tudatmódosítóként is kategorizálható High on Life.

Hirdetés

Elkezdődött az Xbox és a Bethesda közös bemutatója, ami abszolút nem az E3 keretében, csak annak idejében történik, a műsor pedig az első pillanattól a maximumon pörög. Nem gondoltuk volna, hogy a Microsoft rögtön a legelején bedob egy olyan címet, mint a High on Life, ami nem csak szuperül néz ki, hanem a történetmesélése is nagyon viccesnek ígérkezik.

Ja, a látvány? Hát az meg egy egészen más dolog.

Hirdetés

Igencsak beszédes a játék címe, ami valami olyasmit jelent magyarra fordítva, hogy bekarmolva az élettől. A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy egy idegen létforma drogként használja az embereket, és természetesen mi vagyunk a fajunk egyetlen esélye a fennmaradásra.

A játék azonban nem azért lesz különleges, mert még a késünk is mindenféle vicces szövegelést tol, miközben szétszabdaljuk az ellenségeinket, hanem a párját ritkító látvány miatt. Az egész világ, az ellenségek, a felszereléseink és a játék minden eleme olyan, mint egy pszichedelikus álom.

A fejlesztést a Squanch Games végzi és októberben már meg is jelenik Xbox Series gépek mellett Xbox One-ra és PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)