Hirdetés

Őrült vígjáték nem csak őrülteknek - A hét pszichopata és a si-cu kritika

|

Gombócból még általában hét is sok, nemhogy pszichopatából. Persze ez egy kivételes eset.

Hirdetés

A sok szereplős filmek egyik állandó rákfenéje, hogy a forgatókönyvírók, rendezők nem tudják jól egyensúlyba hozni egymással a karaktereket. Van, aki túl harsány lesz esetleg, ezzel ellopva a showt a többiek elől, más pedig olyan, mintha csak egy sztárgázsival fizetett statiszta lenne. Szerencsére ez a veszély jelen írásom tárgyánál nem hogy nem áll fenn, de mindenki megkapja a maga pillanatát. Sőt.

Ehhez viszont kellett egy olyan író-rendező, mint amilyen Martin McDonagh. A 2006-ban az Oscar-díjas Six Shooter rövidfilmmel megpróbálkozó brit drámaíró csodagyerek két évvel később elkészítette a kritikus kedvenc, majd rövid időn belül kultstátuszba jutó, nálunk csak Erőszakiknak gúnyolt (eredetiben: In Bruges) fekete komédiát.

A kritikát a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)