Hirdetés

Egy fura nyomozgatós játék lett most ingyenes

|

Terroristákat kell keresnünk városlakók privát beszélgetéseit, fájljait, interneten fellelhető információit böngészve.

Hirdetés

Azért is jó, ha néha ingyenessé tesznek játékokat, mert olyan alkotásokat ismerhetünk meg, amik lehet, hogy egyébként teljesen elkerülték volna a figyelmünket.

Hirdetés

Talán hallottatok már róla, talán nem, de itt az Orwell, mely egyébként 9,99 euróba kerülne, de a Humble Bundle-ön épp ingyenes. Arról szól, hogy van egy rendszer, ami mindenki online tevékenységeit figyeli, beleértve a magánjellegű beszélgetéseket. Ha bárki veszélyt jelenthet, adatait továbbítják a hatóságok felé. A mi feladatunk is ez lesz: kiszűrni a terrorfenyegetést, miután egy támadás megrázza a fővárost. Egy egész hálózatot tárhatunk fel, ha elég ügyesek vagyunk.

A játék letöltéséhez kattintsatok az iménti linkre, majd az Add to Cart gombra. Ha megvan, fejezzétek be a "vásárlást", melynek végén kaptok egy Steam kódot, amit nyilván a Steamen válthattok be. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)