Hirdetés

Oscar 2013 - Tippek, jóslatok, esélylatolgatás

|

2013. február 24-én, 85. alkalommal adják a filmművészet legrangosabb elsimerését, az Oscar-díjakat. Mi pedig most megpróbáljuk megjósolni, kik is kapják majd ezeket, vagy inkább csak bemutatjuk nektek a legnagyobb esélyeseket.

Hirdetés

Egy hónapja, a Torontói nemzetközi filmfesztivállal megkezdődött a fesztivál- és díjátadószenzon Amerikában, jelenleg pedig javában zajlik az egyik legnagyobb rendezvény a New York-i Filmfesztivál. Az egész szezon csúcspontja kétségkívül a február végi Oscar-gála lesz, amit február 24-én 85. alkalommal rendeznek meg, ezúttal Seth McFarlane konferálásával. A fesztiválok díjazottjait egyelőre nem ismerjük, sőt rengeteg esélyesnek tartott film még be sem mutatkozott, így szinte teljesen lehetetlen megjósolni még a jelölteket is, nemhogy az esetleges győztest.

Ez még hatványozódik, tekintve, hogy itthon Magyarországon még többet kell várnunk majd a filmekre. Így ezek a jóslatok előzetesek, stáb és a rengeteg elolvasott amerikai kritika alapján készül. Íme, a CineStar tippjei a 2013-as Oscar-gálára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)