Hirdetés

Ősemberek és harcos tapsifülesek

|

Mai ajánlónkban átismételjük iskolában megszerzett ősemberekre és nyulakra vonatkozó izgalmas tanulmányainkat.

Hirdetés

Földünket évmilliókkal ezelőtt esetlen előemberek és fejlődés útjára lépett ősemberek népesítették be, miután szegény dinoszauruszokat nem mentette meg Bruce Willis a pusztító erejű méretes aszteroidától kénytelenek voltak átadni helyüket a különféle Homo előtaggal megpecsételt létformának. Őseink életmódjáról iskolai tanulmányaink során biztosan magunkra szedtünk néhány emlékezetes információt, egy dologban biztosak lehetünk, bitang komplikált és mozgalmas életük lehetett. Erről tesz tanúbizonyságot a StoneAge Sam névre hallgató alkotás, melyben egy kőkorszaki stréber bőrébe bújhatunk bele, hogy megoldjunk az olyan életünket megnehezítő problémákat, mint az élelem- vagy éppen a barlangkeresés. Mivel nem rendelhetünk futárszolgálattal grillezett mamutlábszárat ezért egerünk segítségével egyedül kell boldogulnunk a veszélyes világban. A felhasználható tárgyakat kezecske jelöli, segítségükkel megoldhatjuk az aktuális feladatot, azonban minden esetben egyetlen megoldás létezik.

stoneage_sam.jpg


Nyuszik vagytok, kedves Játéközön.hu felhasználók? Akkor a következő alkotás biztosan kedvetekre lesz. Az Armadillo Knight főszereplői édes nyulacskák, igaz, kissé nyakatekert megvilágításban. Mendegélünk-mendegélünk a véres naplementében és hirtelen utunkat állja polgármesterfazon, természetesen tapsifüles kiadásban és segítségünkért esedezik, mivel megtámadták hőn szeretett városkáját és tetemes részét már felgyújtották a titokzatos támadók. Nincs választásunk, segítenünk kell fajtársunknak és lecsápolni, lenyilazni, lerobbantani a ránk rontó ellenségeket. Egyszerű platformjáték, melyben eleinte karddal (SPACE) majd íjjal (A) nyomulhatunk és verhetjük a billentyűzetet (WTWIUPUKLDSFERJ), amennyiben meghalunk a sok kis idegesítő ellenfél miatt.


armadillo_knight.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)