Hirdetés

Összeengedi a Ubisoft a Rainbow Six: Siege játékosait, de nem minden platformon

|

Továbbra is tervben van a cross-play, és az is, hogy a játékosok több platformon is ugyanazon fiókkal játszhassanak.

Hirdetés

Okkal gondoltuk, hogy ha valami, a Call of Duty: Modern Warfare fogja majd a fejlesztőket arra bátorítani, hogy játékaikban támogassák egyrészt a platformok közti átjárhatóságot, másrészt az egér és billentyűzet használatát, de egyelőre nem sokan kaptak kedvet ehhez - a cross-play önmagában tök jó, de kompetitív FPS-eknél azért nem lenne rossz, ha lehetne szabadon irányítóeszközt választani.

Úgy tűnik, a Rainbow Six: Siege-ben sem lehet majd: bár, mint azt Jean-Baptiste Halle, a játék rendezője megerősítette, a Ubisoft továbbra is szeretné támogatni, hogy különböző platformok játékosai egymásnak eshessenek, a jelenlegi tervek szerint csak az Xboxokat és a PlayStationöket kötik össze, a PC-sek maradnak a saját játszóterükön.

Hirdetés

Hozzátette, látja az érveket és az ellenérveket is a PC-sek és konzolosok összeengedése kapcsán, de jelenleg nem tud semmi biztatót mondani. A Siege konzolos változatában egyébként nincs célzásrásegítés, így mindenképp kellene az egér és a billentyűzet támogatása, hogy kiegyensúlyozott legyen a terep.

Azt, hogy maga a cross-play mikor kerülhet be, még csak nagyjából sem mondták el, de néhány havonta beszélnek róla, és vannak még fontosabb tennivalók is. Mindenesetre az jó, hogy nem feledkeztek el róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)