Hirdetés

Összefogott a The Medium stúdiója és a Konami, sejtjük, mi lesz ebből

|

A Layers of Fear, az Observer és a Blair Witch fejlesztői nagyot léphetnek előre.

Hirdetés

A Silent Hill rajongók annyira szeretnének már egy épkézláb új játékot, hogy minden információmorzsába, minden kétes pletykába belekapaszkodnak. Így történhetett meg az is, hogy a konteók miatt elhitték, hogy az Abandoned valójában a széria új része lesz, a fejlesztője pedig Kojima fizetett színésze, ám végül a jogokkal rendelkező Konami csupán gördeszkákat dobott piacra, ami finoman szólva is csalódást keltő volt. 

Hirdetés

De talán még nem veszett el minden remény. Emlékeztek még rá, hogy februárban az a hír járta, hogy a Bloober Team egy ismert horrorszéria új részén dolgozik egy nagyon híres kiadó támogatásával?

Nos, a hivatalos közlemény alapján stratégiai együttműködésre kerül sor a lengyel csapat és a Konami között, ami a stúdiót vezető Piotr Babieno szerint történelmi jelentőségű. Bár a közlemény nem tartalmaz semmilyen játékbejelentést, a VGC belsős forrásai szerint két projekt is készül a Bloobernél, amelyek közül az egyik az Observer folytatása lehet, a másik pedig a Silent Hillhez kapcsolódhat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kíváncsian várjuk a megerősítést vagy a cáfolatot, pláne annak fényében, hogy a VGC úgy tudja, hogy a Konami egy prominens japán fejlesztőcsapatot is megbízott egy Silent Hill projekttel, így az sem biztos, hogy csak a Bloober fogja gazdagítani a horrorszériát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)