Hirdetés

Összehasonlító videó mutatja meg, mennyit változott a Cyberpunk 2077 az E3 2018-as bemutató óta

|

Persze nem a konzolos kiadásokat hasonlították össze az akkori demóval, hanem a csúcsra húzott PC-s Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

Az első Watch Dogs példája megtanította nekünk, hogy fokozottan lelkesedjünk az E3-as bemutatók után, mert hiába igyekeznek a fejlesztők, előfordulhat, hogy a végeredmény nem olyan lesz, mint amit akkor elképzeltek és megvalósíthatónak gondoltak. Az optimalizálás, a technológiai korlátok miatt meg nem valósítható ötletek mind-mind alakítják a játékokat az utolsó pillanatig, és sajnos van, hogy a látványból kell engedni a sima futás érdekében.

Nos, a Cyberpunk 2077 esetében jól láthatóan nem ez a helyzet. A játék PC-s változata ugyanis sokkal jobban néz ki, mint a 2018-as E3-on bemutatott demóban - már ha olyan vas van alatta, ami tényleg a maximumot hozza ki belőle.

Hirdetés

Az alábbi összehasonlító videóhoz egy RTX 3080-as videokártyát használtak, és az első pillanattól fogva látszik, hogy sokkal részletesebb, csillogóbb, összességében is szebb játékot élvezhet az, aki hasonlóan erős GPU-val próbálkozik. Reméljük, ha az előző generációs konzolos változatok már nem is, a PS5-ös és Xbox Series X-es kiadások is ezt fogják közelíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)