Hirdetés

Napi büntetés: összeházasította a Reszkessetek, betörőket a Resident Evillel egy őrült youtuber, a végeredmény zseniális lett

|

Ki győzne: Kevin vagy Lady Dimitrescu? Végre kiderül.

Hirdetés

Ugye nektek is eszetekbe jutott már a tiktokban minden gamert foglalkoztató kérdés:

Milyen lenne beküldeni Kevin McCallistert a Resident Evil: Village világába?

Nem kell többé álmatlanul hánykolódnotok, egy YouTube-videónak hála végre megkapjuk a választ, méghozzá nem is akárhogy prezentálva. Eli_handle_b.wav (igen, ez a neve) felhasználó ugyanis egy alig egyperces, de annál informatívabb videóban mutatja meg, mi történne, ha az otthon felejtett (és később New Yorkba tévedt) kissrác a Vizes Banditák helyett a legutóbbi RE-epizód vámpírcsaládjával kerülne szembe.

Hirdetés

A horrorfilmes poént nem lőjük le, mindenki nézze meg maga! A produkció igényességét viszont ki kell emelnünk: az ilyen mémvideókat általában bénán szerkesztik, ami még jól is áll nekik, Eli azonban mindent beleadott: ügyes vágás, kompozit és utómunka gondoskodik arról, hogy az összhatás, ha hihető nem is, a maga módján mégis meggyőző legyen.

A két Reszkessetek-epizód megfelelő snittjeit kikeresve még a kameramozgásokra is figyelt. Nem csoda: van benne gyakorlata, csatornája tele van hasonló videókkal, Kevin előtt például Ace Venturát küldte be Night Citybe.

Ami pedig a Resident Evilt illet: most érkezett meg a legutóbbi teljes játék a Winters család történetét is lezáró kiegészítője; hogy megéri-e kipróbálni, azt tesztünkből megtudod.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)