Hirdetés

Ősszel érkezik egy Karate kölyök játék

|

A Karate kölyök folytatásaként szolgáló sorozat már két évadot megélt, azonban most a Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues játékban is egymásnak eshet Johnny és Daniel.

Hirdetés

Az 1984-ben megjelent Karate kölyök igazi klasszikus lett, melyet utána egyre gyengébb minőségű folytatások követtek, míg elérkeztünk az abszolút mélypontnak számító 2010-es rebootig. A YouTube azonban saját gyártású sorozatában visszahozta az eredeti film szereplőit, és egy kifejezetten hangulatos szériát készített, mely bemutatja, hogy mihez kezd az egykor népszerű két srác felnőttként.

Hirdetés

A Cobra Kai sorozat egy ideje már a második évadon is túl van, most azonban egy újabb felvonást kapunk, ezúttal egy videojáték formájában. A klasszikus, oldalnézetes beat-em-upban a sorozat nyolc karakterét irányíthatjuk 28 sztoriküldetésen keresztül, melyek támogatják a kooperatív módot, így akár egy komával az oldalunkon is nekiláthatunk a püfölésnek.

A rajongóknak igazi csemege lehet, hiszen a főszereplők hangját itt is Ralph Machio és William Zabka adja majd. A GameMill Entertainment játéka október 27-én jelenik egy Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)