Hirdetés

Tavasszal hódíthat a Zeno Clash II

|

Az egyedi stílussal büszkélkedő Zeno Clash annak rendje és módja szerint megkapja a maga folytatását, várhatóan a fák rügyezésekor.

Hirdetés

A tavalyi E3 kétségkívül számos bejelentést és meglepetést tartogatott azok számára, akik figyelemmel követték, például az Atlus örömmel jelentette be, hogy jön a Zeno Clash II.

A Zeno Clash folytatása továbbra is egyedi koncepcióval bír majd, mindezek mellett a fejlesztést végző ACE Team az E3-as bejelentés alkalmával megígérte, hogy ismét belső nézetes játékra számíthatunk, ám ezentúl fejlődhetünk is harcok árán. A Zeno Clash II játékmenetében felfedezhetünk majd RPG elemeket, valamint nyílt világot is, ráadásul az elődből megismert karakterekkel is szemben találhatjuk magunkat. A második fejezetet akár egy barátunkkal együtt is élvezhetjük majd, köszönhetően a coop bevezetésének.

Az ACE Team bejelentése alapján mindezt idén tavasszal, illetve az évszak végén próbálhatjuk ki PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. A Zeno Clash II az információk mellett hat vadonatúj fotót is kapott, melyeket a játék galériában találhattok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)