Hirdetés

Ősszel jöhet a Steam kontroller

|

A Valve forradalmi irányítóeszközét a látogatók kipróbálhatták a PAX Easten, „egy megbízható hardveres forrás” pedig már azt is tudja, mikor kerülhet kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés

A Steam kontroller minden, csak nem hagyományos. A Valve ugyan megvált a középső érintőfelülettől, a két kör alakú tapipadot viszont meghagyta, és ez sokaknak tetszik, sokan viszont egyelőre nem úgy látják, hogy ez lenne az egeret és billentyűzetet tökéletesen kiváltó alternatíva a PC-sek számára.

De ráérünk majd eldönteni idén októberben vagy novemberben, amikor az eszköz a boltokba kerül. A PC Gamer ugyanis úgy értesült, hogy a Steam kontroller ezen két hónap valamelyikében érkezik, nem sokkal a Steam Machine-ok előtt. Általános és teljesen érthető húzás a karácsony időszakhoz közelíteni a hardveres megjelenéseket, úgyhogy nem lennénk meglepve, ha ez az infó fedné a valóságot. A forrás továbbá azt is elmondta, hogy a várakozások szerint az év végéig körülbelül 500 játék lesz natívan játszható a SteamOS-en a jelenlegi 382 helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)