Hirdetés

Ősszel jön és tele lesz sztárokkal a WWE 2K Battlegrounds

|

A fő szál pihen, de a pankráció rajongóit a WWE 2K Battlegroundsszal próbálja idén lenyűgözni a 2K.

Hirdetés

A 2K sportjátékait bőven érte kritika az elmúlt években, de míg az NBA 2K20 a felháborodás ellenére is szépen fogy, a WWE 2K20 annyira silány lett, hogy visszaestek az eladások, a kiadó pedig úgy döntött, idén nem ad ki folytatást. A sorozatot tavaly teljesen átvállaló Visual Conceptsnek így talán elég ideje lesz arra, hogy egy korszerű játékot szállítson jövőre. 

Hirdetés

Ugyanakkor az NBA 2K Playgrounds 2 mintájára készül a WWE 2K Battlegrounds, mely szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és Nintendo Switchre. A könnyed, rajzfilmszerű játékban több mint 70 szupersztár és legenda kap helyet, a megjelenés után pedig bővül a felhozatal. Az élményt az alábbi trailer mutatja be.

Olyan értelemben azért számíthatunk némi mélységre, hogy különböző karaktertípusok és power-upok is megjelennek, amiktől még izgalmasabbak lehetnek az összecsapások, illetve a szimpla, négy főt támogató összecsapásokon túl kampány és last man standing mód is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)