Hirdetés

Ősszel RPG-zik az Atari

|

Az Atari igencsak ütős RPG címeket gyűjtött be őszre, most egyszerre három kiemelkedő játék megjelenési dátumáról rántotta le a leplet.

Hirdetés

Az első a sokak által már nagyon várt lengyel fejlesztésű The Witcher, a játék az előzetes híreknek megfelelően szeptember 14-én került a boltok polcaira. Vele egy napon érkezik a kevésbé ismert, és sajnos csak PSP-re készülő Dungeons & Dragons: Tactics, a program várhatóan visszahozza a körökre osztott szerepjátékok hangulatát. A harmadik játék a Neverwinter Nights kiegészítője a Mask of the Betrayer, ami 20 órával fogja megtoldani az alapjáték játék idejét, várhatóan október 12-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)