Hirdetés

Ősszel újra lesz Steam Game Festival

|

Egy rakás új játékot próbálhatunk majd ki egy egész héten keresztül.

Hirdetés

A Steam Game Festival először 2019. decemberében került megrendezésre a The Game Awards alatt, ennek keretében néhány óráig ki lehetett próbálni 13 érkező játékot. A tavaszi fesztivál már erősebb volt: 5 napon át tartott és 40 játék demóját tolhattuk, a nyári alkalmon pedig már 900 demóval nyomulhattunk. El sem tudjuk képzelni, hogy mekkora szám vár ránk októberben.

Hirdetés

Geoff Keighley (avagy a srác, aki tudja mi a helyzet a játékrendezvények körül) Twitteren adta a világ tudtára, hogy lesz őszi Steam Game Festival, így ismét kipróbálhatunk majd rengeteg érkező játékot a Valve platformján keresztül.

A Valve jelenleg nem tett ki semmilyen hivatalos infót a fesztiválról, de meglepődnénk, ha Geoff tévedne. Készülhettek az egyhetes játékdarálásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)