Hirdetés

Összeomló felhőkarcolók is lehetnek a Grand Theft Auto VI-ban?

|

A Rockstar Games egy olyan játékhoz keres kollégát, amiben a látványos pusztítás is szerephez jut.

Hirdetés

Már csak napokat kell várnunk arra, hogy visszatérhessünk Liberty City, Vice City utcáira, valamint San Andreas három városába, és modernizálva játszhassuk újra a Grand Theft Auto 3D-s érájának klasszikusait. Természetesen nem emiatt kell sokat várnunk a Grand Theft Auto VI-ra, hiszen a Rockstar Games több stúdióból áll, és nem mindegyik segít a kiadó következő nagy játékának fejlesztésében.

A Rockstar New England viszont valószínűleg ezen dolgozik. A stúdióhoz most épp egy olyan VFX Artistot (vizuális effektekért felelős művészt) keresnek, aki segít, hogy a játékok világa hitelesebb, valósághűbb legyen.

Hirdetés

A New England-i csapat feladata az extrázás, nekik köszönhető, hogy a Rockstar játékait apró részletek teszik még értékesebbé, vagy épp látványos események okoznak emlékezetes pillanatokat a játékosoknak. Az álláshirdetésben említik, hogy a vizuális effektek teszik hihetőbbé a világokat, a rovaroktól az épületekről csöpögő esőn át az óriási rombolásokig, mint a felhőkarcolók összeomlása.

Akár a Grand Theft Auto VI-on fog dolgozni az új kolléga, akár valami máson, biztos, hogy az látványos és nagy szabású lesz. Érdeklődve várjuk a bejelentést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)