Hirdetés

Szavazz: melyik játékot várod legjobban az őszi szezonból?

|

Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, az őszi felhozatalból melyik címekre csap majd el, annyi remeknek ígérkező játékot várunk.

Hirdetés

Előreláthatólag a szokottnál is erősebb őszre számíthatunk játékmegjelenések terén. Most arra vagyunk kíváncsiak, egy ilyen bőséges kínálatból ti mit vártok a leginkább.

Hirdetés

Szeptemberben rögtön a Destiny 2 konzolos verzióival kezdünk, de nem sokkal utána már jön is PC-re a Divinity: Original Sin II, 3DS-re a Metroid: Samus Returns, kicsivel később a főbb platformokra a Marvel vs. Capcom Infinite is megjelenik, valamint a hónap végén Cuphead és a FIFA 18 várható.

Október harmadikán a Forza Motorsport 7-nek örülhetünk, egy héttel később pedig már itt is van a Middle-earth: Shadow of War. Nem sokkal utána jön a The Evil Within 2, majd október 17-én megjelenik a régóta vár Gran Turismo Sport és a South Park: The Fractured But Whole. Egy héttel később már a PC-s tábor is belecsaphat a Destiny 2-be. Október 27-én három hatalmas név landol egyszerre, hiszen ekkortól vásárolható meg az Assassin's Creed Origins, a Super Mario Odyssey és a Wolfenstein II: The New Colossus.

Novemberben a Call of Duty: WWII az első fontosabb megjelenés, majd a Need for Speed: Payback, a Lego Marvel Super Heroes 2, a Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon és a Star Wars Battlefront II érkezik szépen sorban. Sőt, ha minden jól megy, akkor elvileg a Vampyr is idén novemberben jelenik meg.

Tudom, hogy ez a szokottnál is nehezebb feladat, de próbáljatok meg egyetlen játékot kiválasztani, ami a bőséges őszi játékáradatból a leginkább megmozgat benneteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)