Hirdetés

Öt Assassin's Creed Valhalla gépigény érkezett, lehet válogatni

|

A Ubisoft mostanában nem minimumban és ajánlottban gondolkodik, így pontosabb képet kaphatunk arról, hogy fut majd az Assassin's Creed Valhalla.

Hirdetés

Két hét múlva eljön a Watch Dogs Legion megjelenésének napja, amit néhány nappal később követ az Assassin's Creed Valhalla, a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S egyik nyitócíme. Csirke nyolc órát játszott vele a napokban, és eléggé tetszett neki, ráadásul épp a PC-s változatot próbálgatta, ami ugyan egy távoli csúcsgépen, de tökéletesen, stabil 60 fps-sel futott.

A Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a hivatalos gépigényt, és ahogy a Legionnél, úgy most is több szintet ismertetett.

Hirdetés

A kiadó szerint a low beállítások melletti 1080p és 30 fps a belépő szint, ez a legkevesebb, amit el kell érni, hogy élvezetes legyen a játék. A csúcs az Ultra 4K és 30 fps, ehhez viszont már egy komolyabb konfig fog kelleni. Az alábbi, kattintásra nagyra növő képen láthatjátok a részleteket:

A ti gépetek melyik szintet éri el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)