Hirdetés

Öt játékkal bővült a Google Stadia Pro, több tízezer forintot lehet így spórolni

|

Aki még nem használta fel az ingyenes próbahónapját, költségek nélkül eshet neki az új játékoknak.

Hirdetés

Továbbra is 2990 Ft-os havidíjért használható a Google Stadia előfizetéses változata, ami amellett, hogy lehetővé teszi a 4K-s felbontás élvezetét, egy terjedelmes játékkínálathoz is hozzáférést ad. A Stadia Pro havonta bővül, január alkalmából öt játékot csaptak hozzá a felhozatalhoz. 

Minden előfizető, vagy olyan tag, aki még nem aktiválta az ingyenes próbahónapot, további költségek nélkül elérheti az F1 2020, a Hotline Miami, az Ary and the Secret of Seasons, a Figment és a decemberben megjelent El Hijo - A Wild West Tale játékokat.

Hirdetés

A Google célja, hogy a következő két-három évben 400 további címmel bővítse a szolgáltatást. A Ubisoft nagyon lelkes a streaming iránt, Stadiára ugyanakkor jelennek meg a kiadó játékai, mint más platformokra, de egyre többen támogatják, kísérleteznek vele. 

A Cyberpunk 2077 is elérhető a Google szolgáltatásával, itt írtunk arról, hogy milyen élmény ezt a verziót játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)