Hirdetés

Öt játékkal debütál az Xbox Series X és S fps-duplázó funkciója

|

Öt, eredetileg Xbox One-ra megjelent játékot már kétszer olyan gyorsan futtathatunk, mint az előző generációban.

Hirdetés

Nem titok, hogy az Xbox számára fontos a visszafelé kompatibilitás, és az, hogy korábbi játékainkat a lehető legjobb minőségben élvezhessük az új konzolokon. Számos Xbox 360-as és eredeti Xboxra megjelent cím kapott frissítést, hogy kihozzák belőlük a maximumot: egyebek mellett a Red Dead Redemptiont és a GTA IV-et is jobb One-on vagy annál újabb gépen pörgetni.

A Microsoft videojátékos divíziójának illetékesei októberben meséltek új technológiájukról, mellyel - a CPU, a GPU és a memória lehetőségeit kihasználva - növelhető a korábbi játékok fps-száma, így azok simábban futhatnak a fejlesztők segítsége nélkül is. Az FPS Boost nem lesz minden játéknál elérhető, de sorra bővül majd a támogatott címek listája.

Hirdetés

Mától viszont öt játék esetében élvezhetjük a magasabb képfrissítési sebességet. A New Super Lucky's Tale 120 fps-re képes, a UFC 4, a Watch Dogs 2, a Sniper Elite 4 és a Far Cry 4 pedig 60 fps-sel pörög mind Series X-en, mind Series S-en. Az FPS Boost kapcsolható, mind a játék kezelésénél, mind az Xbox gomb megnyomását követően beállíthatjuk, az eredeti vagy a simább élményt akarjuk-e.

A Digital Foundrynak lehetősége volt tesztelgetni a frissített játékokat, tapasztalataikról az alábbi videóban mesélnek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)