Hirdetés

Öt újabb PS5-ös játék borítóképe bukkant fel

|

Köztük van a Demon's Souls remake borítója is.

Hirdetés

A Sony már nyáron leleplezte, hogy milyen borítódizájnra számíthatunk majd a PlayStation 5-ös játékok esetében, példaként pedig a Spider-Man: Miles Morales szolgált. A PS5-ös grafikák hasonlóak lesznek a korábbi konzolgenerációéhoz, csak kicsit több bennük a fehér, amit aztán nem sokkal később a Godfall dobozos kiadása is alátámasztott. 

Hirdetés

Most öt újabb PlayStation 5-ös borító került elő, noha ezekről nem a Sony rántotta le a leplet a hivatalos csatornáin keresztül, hanem az Amazon Australia listázta őket, amit a ResetEra fórumozói szúrtak ki. Az alábbi galériában megcsodálhatjátok a Demon's Souls remake, a Sackboy: A Big Adventure, a Returnal, a Gran Turismo 7 és a Destruction AllStars dobozképeit.

Érdemes megjegyezni, hogy a Demon's Souls, a Gran Turismo 7 és a Destruction AllStars esetében fel van tüntetve, hogy nem a végleges artot látjuk, így ezek még változhatnak a megjelenésig.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)