Hirdetés

Öt újabb The Dark Pictures-játékról hullott le a lepel idejekorán

|

Védjegybejegyzések miatt derült ki az, hogy mi lehet következő öt The Dark Pictures-játék címe.

Hirdetés

A Supermassive Games csapata anno az Until Dawn miatt vált igazán ismertté, de manapság már inkább a The Dark Pictures Anthology kapcsán szoktuk emlegetni őket. Az antológiasorozat legutóbbi része a 2021-es House of Ashes volt, idén pedig már érkezik is a folytatás, vagyis a Fűrész-filmek hangulatát idéző The Devil In Me.

Eddig úgy tudtuk, hogy két évadot, összesen nyolc részt terveznek, de a friss fejlemények alapján ez a szám 9-re, sőt inkább 10-re tolható fel.

Hirdetés

A The Devil In Me lesz ugyanis a sorozat negyedik része (egyúttal elvileg az első évad lezárása), most viszont a Gematsu kiszúrta, hogy az illetékes európai hivataloknál tegnap öt új logót jegyeztetett be a Supermassive Games. Ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy "The Craven Man", "O Death", "Directive 8020", "Intercession" és "Winterfold" címmel érkezhetnek a következő The Dark Pictures Anthology-játékok.

Mindezeken felül még egy szabadalomról tudni lehet, ez a The Dark Pictures Anthology: Switchback, ami elvileg a második évad első játéka lehet majd. Így jön ki a hír elején említett tízes szám. Biztosak persze csak a hivatalos bejelentések után lehetünk, ezekre pedig minden bizonnyal még várni kell. A Supermassive ugyanis rendszerint az aktuális The Dark Pictures stáblistája utánra szokta bepakolni a következő rész első előzetesét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)