Hirdetés

Ötéves lesz idén, és ezekkel az újdonságokkal bővül a PUBG

|

A PUBG: Battlegrounds játékosai egyebek mellett friss harctérnek és fegyvernek is örülhetnek majd az elkövetkezendő hónapok során.

Hirdetés

Nem a PUBG készítői találták fel a battle royale-t, de kétségtelen, hogy a 2017 márciusában korai hozzáférésben, majd decemberben már késznek mondott játékként debütált PlayerUnknown's Battlegrounds (ma már PUBG: Battlegrounds) indította el a műfajhoz kapcsolódó őrületet, ami ugyan valamelyest lecsillapodott már, de azért még mindig kitart. Habár a projekt atyja, Brendan Greene más vizekre evezett, a PUBG továbbra is nagy népszerűségnek örvend, amihez valószínűleg az is hozzájárult nagy mértékben, hogy időközben ingyenes lett. A fejlesztők pedig nem is hagyják, hogy a rajongók friss tartalmak nélkül tengődjenek.

Megérkezett ugyanis a 2022-es roadmap, amiből kiderült, milyen tartalmakkal tervezi a PUBG Studios frissen tartani a játékot. Az év második negyedében, tehát várhatóan valamikor a következő hetek, hónapok során visszatér az eredeti Sanhok pálya, bekerül egy vadonatúj, 7.62mm-es lőszert használó gépfegyver, emellett pedig más puskák kiegyensúlyozására is fordítanak némi figyelmet a fejlesztők. Érkeznek még változások, amik picit könnyebbé teszik a játékosok életét, és látszólag még a füstgránátok esetében is elérhetővé válnak valamiféle kozmetikai opciók.

Hirdetés

A harmadik negyedévben számíthatunk egy vadonatúj, Kiki nevű csatatérre, illetve tovább folytatódik a fegyverek kiegyensúlyozása. A tervek szerint ebben az időszakban alakul még át a weapon mastery rendszere, fejlődést tapasztalhatunk a testreszabhatóság területén, valamint a megszerezhető BP-kkel kapcsolatban is lesznek változások.

2022 utolsó negyedévében várhatóan megújul Vikendi, és frissülni fog Kiki is. A pályákat érintő újdonságok mellett megváltozik az Arcade játékmód, fejlődik valamennyit a játékbeli bolt, és új közösségi funkciók is lesznek. A fejlesztők valamiféle ajándékozós funkciót is belengettek erre az időszakra, ám mivel a roadmap elég nagy vonalakban mutatta be az újdonságokat, a további részletek valószínűleg csak később futnak be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)