Hirdetés

Ott voltunk - Shift 2: Unleashed buli a Corvin Moziban

|

A szombaton tartott bulin nem csak szép kocsik és még szebb hölgyek voltak, hanem mi is!

Hirdetés

A Shift 2: Unleashed sikeresen elstartolt, ezen alkalomból buli volt a Corvin moziban, ahol széles vásznon próbálhatták ki a játékot  az odalátogatók.

Persze mi is részt vettünk a gamer eseményen, így örömömre szolgál bemutatni a videó összeállításunkat:

A programon részt vett aDaM, Duncan, Gyu, Chavalier, EndreMan, az autószimulátorok királya, RG és a mi egyetlen Jucusunk, valamint a 2009-es World Cyber Girls hazai nyertese, Csákányos Kata (íme egy kép az akkori döntőről):

A legfontosabb vendégek persze Ti voltatok, kedves játékos társak, ezúton is szívből gratulálunk a győztesnek!

A buli nem csak jó, de izgalmas is volt, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig lesz még ilyen esemény, tartsatok velünk akkor is!
Ha pedig nem lenne elég a videó, akkor javaslom, vessetek egy pillantást az Electronic Arts facebook oldalára fellőtt fotógalériára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)