Hirdetés

Otthagyja a CDPR-t a Cyberpunk 2077 egyik vezető dizájnere

|

Közel nyolc évet töltött a stúdiónál, most viszont új kihívásokat keres.

Hirdetés

Közel nyolc év után otthagyja Andrzej Zawadzki, a Cyberpunk 2077 vezető játékmenet-dizájnere a CD Projekt Redet - ezt maga Zawadzki jelentette be saját Twitter-oldalán.

"Majd' nyolc év után az én időm most véget ért a CDPR-nél. Eljött az új kihívások ideje. Mindenkinek köszönöm, akivel utam során összefutottam, megtisztelő volt. A viszontlátásra!"

- írta a posztjában.

Hirdetés

Zawadzki volt az, aki tavaly októberben, a Cyberpunk 2077 sokadik csúszása után szóvá tette, miért is elfogadhatatlan, hogy a CDPR több munkatársa is halálos fenyegetéseket kapott a közösségi oldalakon.

Hogy Zawadzki most miért hagyja ott a stúdiót, azt nem indokolta meg. A - fogalmazzunk úgy - elég hangosra sikeredett rajt után a Cyberpunk 2077 nagy, 1.2-es javítását várjuk, melynek megjelenése most épp ugyebár a stúdió ellen nemrég elkövetett kibertámadás miatt csúszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)