Hirdetés

Otthonokat tett tönkre az új ARK: Survival Evolved frissítés

|

Az új ARK patch behozott két újfajta táj típust, ami elméletben jól hangzik, és gyakorlatban sem néznek ki rosszul, csak éppen emberek bázisait rombolta le.

Hirdetés

Az ARK: Survival Evolved szörnyetegei között otthonra lelni nem egyszerű feladat. A dinoszauruszok nem kímélnek semmit, éppen ezért hálás minden lélek, ha sikerül felhúznia egy viszonylag biztonságos zugot ebben a világban. Aztán jött a patch.

A legutóbbi frissítés behozta a mocsaras és havas területeket, melyek nagyon szépek, csak éppen olyan helyekre kerültek beépítésre, ahol korábban már voltak építmények. Ezeket szépen átrendezte a játék, aminek annyira nem örültek a játékosok. Mutattak is pár képet, melyeken jól látható, hogy bizony az új környezet rendesen megtépázta otthonaikat.

Elsőnek itt van Weebrett bázisa, aki egy hegy tetején húzott fel egy elég komoly erődöt. Legalábbis az volt, amíg a hó el nem lepte, aztán a dinoszauruszok le nem taposták a maradékát.

DaveRaptor zuga is biztosan szép volt mielőtt fák nőttek volna benne. Illetve a benne egy picit pontatlan tekintve, hogy az erdő konkrétan felnyársalta a kis vityillót.

Mondjuk kdma81 megúszta annyival, hogy hozzá kell szokjon a hajolgatáshoz. Kicsit alacsonyra került a plafon, de legalább még megvan.

Ammiam és a haverjai egész jól jöttek ki a bioapokalipszisből. Nagyrészt.

A sort socosoftware zárja, aki megpróbált otthont találni a mocsárban. Lesznek gondjai emberünknek.

A pozitív része a dolognak, hogy az új tájszetek tényleg jól néznek ki, és hát bétáról van szó, tehát az, hogy tönkremennek dolgok, a teszt része. Nektek lezúzta a bázisotokat az új frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)