Hirdetés

Otthonról dolgozol? Így biztosíthatod, hogy minden zökkenőmentes legyen

|

Két dolog a legtöbb home office-os számára nélkülözhetetlen: legális Windows 10 és egy jó Office csomag. Mindkettőt olcsón szerezheted meg most!

Hirdetés

A koronavírus járvány nagyjából egy évvel ezelőtt kényszerített sokakat arra, hogy az iroda helyett otthonról, spontán kialakított munkaállomásukról végezzék el napi teendőiket. Bizonyára sokan frissítettek már operációs rendszert, irodai szoftvereket rögtön az első napon, de aki valamiért csak most csatlakozik a home office-olókhoz, vagy épp bosszantja, hogy nem legális rendszere akadozik, döcög, annak itt a remek alkalom arra, hogy olcsón váltson eredetire.

A Godeal24 legújabb akciójában Windows 10 Próra, Windows 10 Enterprise LTSC-re és egyéb szoftverekres is jelentős kedvezmények vonatkoznak.

Hirdetés

50 vagy 62% alapvető szoftverekre

50% kedvezmény - használd ezt a kuponkódot: EBW50

Office 2019 és 2016 csomag - 62% kedvezmény ezzel a kuponkóddal: EBW62

További 55%-os ajánlatok - váltsd be: EBW55

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)