Hirdetés

Ótvar minőségben, de kiszivárgott a The Callisto Protocol egy része

|

A spoilerekre érzékenyek óvatosan mászkáljanak a neten a következő, valamivel több mint egy hétben.

Hirdetés

December 2-án három régóta várt játék is megjelenik, amik még felkerülhetnek a gamerek karácsonyi listájára: a Marvel's Midnight Suns, a Need for Speed Unbound és a The Callisto Protocol is egy napon érkezik. Egy hetet és két napot kell még kibírnia a korai hozzáféréssel rendelkezőknek, utána kedvükre posztolhatnak bármit, de ahogy az a sikervárományosok esetében lenni szokott, most is volt valaki, aki nem tudott várni. 

Tizenhárom percnyi videó került fel a YouTube-ra, amiben a menü és a beállítások mellett a történet legeleje is látható volt.

Hirdetés

Feltehetően nem egy újságíró vagy videós tette fel, az is lehet, hogy valaki titokban rögzítette, mivel a felvétel egy képernyőt mutatott, és meglehetősen rossz minőségű volt. A kiadó Krafton természetesen igyekezett eltávolítani, de valószínűleg más oldalakon, fórumokon még megtalálható.

Azt, hogy pontosan mi van benne, nem áruljuk el, aki keresi, valószínűleg meg fogja találni, inkább csak jelezzük, hogy érdemes december 2-áig elkerülni a fórumokat és a Twittert. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)