Hirdetés

Oure - újabb játék, amivel relaxálhatunk

|

Épphogy bejelentették, már játszható is az egykori Shadow of the Colossus-fejlesztők új játéka, amiben sárkánnyá változva szánthatjuk az eget.

Hirdetés

A legtöbb játéknak nem az a célja, hogy pihentessen, de vannak olyan kincsek, mint a Journey vagy a Flow, amikkel tényleg ki lehet kapcsolódni. Az Oure is ezek mellé áll be.

Hirdetés

A játékot a Heavy Spectrum készítette, és már megvásárolható digitálisan PlayStation 4-re (más platformra nem is jön). Egy gyermeket irányítunk, akit szülei egy különös világba taszítanak. Elindul hát felfedezni, de szerencsére nem fenyegeti gyakorlatilag semmilyen veszély. Kereshetünk rejtett tárgyakat, fejleszthetjük a karaktert, és még a trophyk leírásainak is az a célja, hogy elgondolkodtasson. 

Szép; ha szeretitek az ilyesmit, próbáljatok rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)