Hirdetés

Out of the Park Baseball 2007 demo

|

Tudom, tudom, valószínűleg nem fog kitörni pánik és nem rohan mindenki azonnal a boltba, hogy megvegye az Out of the Park Baseball legújabb részét, hiszen hazánkban a baseball kultúra igencsak elmaradott. De akiket érdekel a dolog, azoknak jó hír, hogy immár letölthető a játék demója!

Hirdetés

Tovább nehezíti helyzetünket - szerény baseball ismereteink mellett - hogy ez egy menedzserjáték, magyarán nem elég csak a felénk dobott labdát megütni, hanem mélyebben kell a baseball világába belehatolni. Ahogy a focimenedzsereknél, úgy itt is egy csapat minden aspektusát mi irányíthatjuk akár saját baseball univerzumot létrehozva elképzelt játékosokkal és képzeletbeli csapatokkal. S természetesen létezik benne On-line liga mód is azoknak, akik tényleg nagyon keményen tolják a baseball-t!
Azoknak, akiket érdekel egy baseball menedzser PC-re, a demó innen tölthető le: Out of the Park Baseball 2007 hivatalos oldal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)