Hirdetés

Outcast - ma jelenik meg egy felújított változat (videó)

|

Az Outcast HD Kickstarter kampánya megbukott, de ez nem gátolta meg a fejlesztőket abban, hogy mégis kiadjanak egy modernizált verziót. Azért ez sem rossz.

Hirdetés

2014 első felében az eredeti fejlesztőkből alakul Fresh3D elhatározta, hogy egy Kickstarter kampány segítségével új életet lehel az idén 15 éves játékba.

Sokan megörültek a hírnek, de a szükséges 600 000 dollár kevesebb mint felét sikerült összegyűjteni, így a projektből végül nem lett semmi. Ígéretet kaptunk arra, hogy ennek ellenére megpróbálnak valamit kihozni belőle, és ma, a semmiből hirtelen előbújt az Outcast 1.1, ami nem egy teljes HD remake, csak az eredeti modern gépekre optimailizált kiadása. Újratervezték a HUD-ot, kontroller támogatást kapott, a többszálú renderelés jobb teljesítményt garantál, és már 640x480-nál nagyobb felbontában is játszható. Az árát egyelőre nem tudjuk, körülbelül 4 óra múlva oldja fel a Steam, aki pedig rendelkezik az eredetivel a GOG.com-on, az ingyen megkapja egy frissítéssel. A trailert még nem tették fel semmilyen videómegosztóra, úgyhogy az iménti linken tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)