Hirdetés

Outcast megjelenés - megvan, mikor jön a remake

|

A Kickstarter kampány ugyan megbukott, de az 1999-es Outcast remake-je végül elkészülhet, és már azt is tudjuk, körülbelül mikor fog megjelenni.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt próbálta meg a Fresh3D csapata újraéleszteni az Outcastot, de a szükséges 600 ezer dollárból 265 ezer gyűlt össze. Már akkor is azt mondták, nem csüggednek, és idővel lesz valami a projektből.

Az idő hamarosan elérkezik. A most már az Appeal Studio gondozásában készülő Outcast: Second Contact márciusban jelenhet meg a BigBen Interactive kiadó támogatásával, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játékban egy Cutter Slade nevű katona szerepében kell megállítanunk a világvégét egy párhuzamos univerzumban. A grafika mellett az irányításon, a hangokon és a szinkronon is javítanak, ami tekintve, hogy 1999-ben egész máshogy működtek a játékok, mindenképp jó hír. Nézzétek meg az első képeket alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)