Hirdetés

Outcast - Second Contact - ilyen lesz az átdolgozott Outcast

|

Eddig csak screenshotokon láthattunk az Outcast - Second Contact látványvilágát, de most megjelent az első, játékmenetből összevágott előzetes is.

Hirdetés

Ugyan néhány képen már láthattuk az Outcast remake-et, amik némileg érzékeltették, 1999-hez képest mennyit lépett előre a látvány. A most kiadott első trailer viszont ennél jobban megmutatja, mit hozott össze az Appeal Studio.

A játékbeli jeleneteken azért látszik, hogy a Bigben nem éppen egy csúcskategóriás kiadó, ami egy teljesen korszerű remake elkészítését finanszírozni tudja, de persze az Infogrames eredetijéhez képest így is rengeteget lépett elő a modellek és a textúrák minősége. Az animációk és a szinkron néhol megmosolyogtatóak, de biztos vagyok benne, hogy ez nem áll majd a nosztalgiázni vágyók útjába. A trailerrel együtt viszont jött egy rossz hír is: az eredetileg tervezett márciusi rajthoz képest egészen messzire, őszre tolódott az Outcast - Second Contact megjelenés.

Hogy tetszik a remake így, hogy mozgás közben is láttuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)