Hirdetés

Outcast - Second Contact - ennyit változott az évek során

|

A Outcast - Second Contact legújabb trailerében megnézhetjük mennyit fejlődött a remake verzió az eredetihez képest.

Hirdetés

Bizony jó pár év eltelt már az eredeti Outcast megjelenése óta. A remake kiadás, vagyis az Outcast - Second Contact gameplay trailere után most egy összehasonlító videó érkezett, amiben azt mutatják be nekünk a fejlesztők, mennyit változott a látvány 1999 óta. 

Az eredeti Outcastet a kritikusok és a játékosok is elismerték, valamint nagyon jól fogyott a boltokban is. Sajnálatos módon, amikor az Appeal Studio az Outcast II-t fejlesztette, pénzügyi gondjaik akadtak, ezért elkaszálták a játékot. Ezután nem hallottunk a folytatásról, de amikor a fejlesztők 2014-ben újra megszerezték a jogokat, már jó eséllyel számítani lehetett egy újabb Outcast játékra. Egy Kickstarter kampány keretében is gyűjtötték a fejlesztéshez szükséges pénzt és nekiálltak az eredeti játék remake-jének, az Outcast - Second Contactnak.

A mostani videóban összehasonlították a két változat helyszíneit, továbbá láthatjuk, mennyit fejlődtek a modellek és a karakterek animációi is.

Az Outcast - Second Contact valamikor idén ősszel érkezik PC, PS4, és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)