Hirdetés

Outcast - Second Contact - újabb hangulatos trailer érkezett

|

Ezúttal közel egy percen keresztül csodálhatjuk meg, milyen tájakat járunk majd be a remake-ben.

Hirdetés

Az Appeal Studio fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne csak a 18 évvel ezelőtt megjelent eredeti Outcast rajongóit, hanem új arcokat is magával ragadjon készülő játékuk, az Outcast - Second Contact.

Ennek érdekében nemcsak a látványt, hanem az irányítást is modernizálják, az alábbi in-game traileren pedig jól látszik, hogy kifejezetten hangulatos tájak várják majd aokat, akik Adelpha flóráját és faunáját akarják felfedezni.

A srácok azt ígérik, hogy rengeteg olyan apróság lesz a játékban, ami az eredeti Outcast legnagyobb rajongóit is meglepi majd. A tervek szerint ősszel neki is ugorhatunk majd a játéknak, de pontos megjelenési dátum egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)