Hirdetés

Outlast 2 - már a launch trailer is nagyon para

|

Nem állták meg az Outlast 2 készítői, hogy ne hátborzongatóan előadott gyermekdallal vezessék fel a játék közelgő megjelenését.

Hirdetés

Már csak négy nap és ismét egy elképesztően félelmetes faluban retteghetünk az Outlast 2 végigjátszása közben. Akit eddig nem győztek volna meg a készítők, hogy szeretne ide ellátogatni, azt talán az utolsó előzetes magával ragadja majd.

Ahogy a videóban is láthatjátok, az előző részből visszatér a kamerahasználat, mint központi játékmechanizmus, és az új helyszínt is legalább olyan félelmetessé sikerült varázsolnia a Red Barrels csapatának, mint a korábban bejárt elmegyógyintézetet.

Ha egyébként egy hosszabb betekintést szeretnétek nyerni az Outlast 2-be, végignézhetitek a demóról készített videónkat, ha pedig PC-n tervezitek a végigjátszását, érdemes ellenőrizni a gépigényt is. A megjelenés április 25-én esedékes, de néhány nappal később konzolokra megjelenik egy, az első részt és a DLC-jét is tartalmazó gyűjtemény is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)