Hirdetés

Outlast 2 - csúszott a megjelenés

|

Egy meglepően hosszú posztban taglalta a Red Barrels, miért kellett halasztania az Outlast 2-t.

Hirdetés

Sok rajongót gyűjtött a fejlesztőcsapat az Outlast első részével. A második egy kicsit más lesz, de így is többezren várják világszerte, és a nagy elvárásoknak illik megfelelni.

Nagy a nyomás a Red Barrelsen, de igyekeznek a maximumot nyújtani. Viszont ehhez idő kell, időt pedig halasztással lehet nyerni, így most bejelentették, hogy az Outlast 2 2017 első negyedévétől hamarabb nem jelenik meg.

"Szeretnénk, hogy tudjátok, hallgatunk a visszajelzéseitekre, látjuk az izgatottságotokat és hogy törődtök a munkánkkal. Független csapatként az a küldetésünk, hogy a legjobb, legrémisztőbb, leginkább kielégítő élményeket hozzuk el nektek. Ezért kérünk egy kicsivel több időt kérünk, mert ez kell ahhoz, hogy az Outlast 2-vel kapcsolatos elképzelésünkkel kapcsolatban sehogy ne kelljen kompromisszumot kötni, és olyan legyen, amilyet ti megérdemeltek." 

-írták Facebookon. Végezetül megígérték, hogy a játék nagyon rémisztő lesz (kicsit ennél nyomatékosabban, gondoljatok a tiszta alsóneműre). Úgy legyen. 

Addig is olvassátok az Outlast képregényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)