Hirdetés

Outlast 2 - itt az első kép, nincs többé elmegyógyintézet

|

Megkaptuk az Outlast 2 első hivatalos képét, és már azt is tudjuk, hogy nem egy elmegyógyintézetben fog játszódni a sztori.

Hirdetés

Idén jön majd az Outlast 2, aminek a megjelenése még odébb van, de legalább már kaptunk róla egy képet, és néhány infómorzsát a fejlesztőktől. A Red Barrels Twitteren válaszolt meg néhány, a folytatással kapcsolatos kérdést.

Az első kérdés az volt, hogy a helyszín ezúttal is egy elmegyógyintézet lesz-e, de erre a Red Barrels nagyon gyorsan rávágta, hogy nem. A folytatásban egy új díszlettel próbálkoznak majd, de egyelőre nem árulták el, hogy pontosan mit is jelent ez.

A második érdeklődő a bujkálásról kérdezte a fejlesztőket, akik válaszban megírták, hogy most is szükség lesz majd elrejtőzni az ellenfelek elől.

Az Outlast folytatását még 2015. októberében jelentették be a fejlesztők. Egyelőre idén őszi megjelenés van megcélozva, így nem lepődnénk meg, ha Halloweenre készülnének vele a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)