Hirdetés

Kicsit könnyebb lett az Outlast 2 a legújabb frissítéssel

|

Az Outlast 2 készítői meghallgatták a játékot tömegével kipróbáló rajongók panaszait és az egyik nehézségi fokozat finomhangolása mellett sok más tekintetben is élhetőbbé tették a horrorjátékot.

Hirdetés

Úgy tűnik, a horror műfaj rajongói újabb igen jó játékot kaptak a Red Barrelstől, de azért az Outlast 2 sem lett teljesen hibátlan. Így a készítők kiadtak pénteken egy újabb frissítést, ami több kisebb-nagyobb hibát helyrehoz, illetve a nehézségen is igazít egy kicsit.

Hirdetés

Ez utóbbi tekintetben csupán a normál nehézséget tették egy kicsit könnyebbé, a hard és a nightmare fokozat továbbra is megmarad azoknak, akik azt szeretnék, ha igazán megizzasztaná őket az Outlast 2. Illetve annyi könnyítést ők is kapnak, hogy Blake kamerájának mikrofonja mostantól nem meríti jobban az akkumulátort. Emellett a Red Barrels csapata növelt a feliratok méretén, eltüntették a dupla ajtók beragadását okozó bugot, helyrehoztak pár hibás hangeffektet és egy csomó technikai jellegű hibát is kijavítottak, amik bizonyos videokártyák vagy felbontások esetében jöttek elő. A PC-s változások teljes listáját itt találjátok, lejjebb pedig a mi videós végigjátszásunk első részét, ami elég jó ízelítő a játék nyitányából.

Ti milyen nehézségen vágtatok neki az Outlast 2-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)