Hirdetés

Outlast 2 gépigény - ettől nem lesznek rémálmaid

|

Az Outlast 2 minden bizonnyal meglehetősen félelmetes alkotás lesz, de a gépigény biztosan nem hozza rá senki sem a frász.

Hirdetés

Már csak pár nap választ el bennünket az Outlast 2 megjelenésétől, így éppen ideje volt már, hogy lerántsák a leplet a játék PC-s verziójának gépigényéről. Most az ajánlott és a minimum követelményeket is elárulták.

Végül az ausztrál horrorrajongók is megnyugodhattak, hiszen náluk is megjelenik majd az Outlast második része. Velünk együtt ők is biztosan nagyon örülnek majd annak, hogy ilyen baráti lett a gépigény. Fontos, hogy a minimumot 720p és 30fps mellett kell érteni, az ajánlott követelmények pedig az 1080p-60fps kombó mellett szükségesek. 

Outlast 2 minimum gépigény:

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit
Processzor: Intel i3-530
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870, 1GB VRAM
DirectX: 10
Szabad hely: 30 GB

Outlast 2 ajánlott gépigény:

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64-bit
Processzor: Intel i5
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850, 1.5GB VRAM
DirectX: 11
Szabad hely: 30 GB

Az Outlast 2 megjelenés április 28-án várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)