Hirdetés

Outlast 2 - nézd meg a két új gameplay trailert, ha mered!

|

Két gameplay videót is tudunk mutatni az Outlast második részéről. Remélhetőleg nem vagyok félősek, mert itt szó sem lesz finomkodásról.

Hirdetés

Összesen körülbelül tíz pernyi játékmenetet mutat az Outlast 2 most közzétett két gameplay trailere. Már most egyértelmű, hogy a Red Barrels horror játéka nem lesz jótékony hatással az emberek idegrendszerére. 

Az Outlast igazi csemege volt a horror műfaj rajongóinak, nekem például már körülbelül tizenöt percnyi játék után sikerült magamra borítanom az italomat. A tervek szerint még ebben az évben megjelenő második rész egy hajszálnyit sem vesz vissza a félelem faktorból, ezt jól bizonyítják a most közzétett gameplay videók is. A Cornfield Chase és Farm Horror nevű anyagok láttán az már most biztos, hogy a folytatásban egy jóval nyitottabb környezetben lesz lehetőségünk infarktust kapni, mint az első rész elmegyógyintézetének bejárása alatt. Nézzétek meg mindkét videót!

Az Outlast 2 pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de elméletileg még 2016-ban számíthatunk rá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Ti várjátok már, hogy megjelenjen a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)