Hirdetés

Outlast 2 - sejtelmes screenshotokkal készülünk a rajtra

|

Már tényleg csak napok kérdése és kezdődhet a rettegés az Outlast 2-ben, addig még egy csomó új képen ismerkedhetünk a nem túl kedves szereplőkkel és helyszínekkel, melyek a sztori során várnak ránk.

Hirdetés

A múlt héten már befutott az Outlast 2 utolsó trailere, de mivel van még pár óra a rajtig, a Red Barrels csapata kiadott néhány új screenshotot is. A kanadai stúdió pedig ezúttal is ügyesen egyensúlyozott a semmitmondó és a túlságosan spoileres anyagok között.

Így a legújabb pillanatképekből sem derül ki annál sokkal több, hogy Sullivan Knoth világvége-szektája és városa nem egy vendégszerető környezet. Az egyik képen egyébként azt is láthatjuk, ahogy a helyiek megtámadják a főszereplő operatőr feleségét, Lynnt, ami valószínűleg az ausztrál hatóságok által először kifogásolt jelenet végleges változatához vezet majd (a tiltást kiprovokáló képsorokat már az alfa változat után kukázta a kanadai csapat).

De ezen kívül sok más érdekes screenshotot találtok a fenti galériában, holnap pedig nézzetek vissza a GSO-ra, ugyanis lejár a játékkal kapcsolatos embargó, úgyhogy beszámolhatunk majd az első teszteredményekről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)