Hirdetés

Outlast 2 - nem fog késni

|

A fejlesztő nem szeretné, ha más platformokon más időpontban jelenne meg a játék, ezért az Outlast 2 minden változata ugyanakkor jön.

Hirdetés

A Red Barrels nem kis izgalmat okozott a horrorrajongók számára, mikor bejelentette, hogy érkezik az Outlast 2. A második rész munkálatai viszont csak akkor kezdődhettek el teljes gőzzel, amikor az első játék minden célplatformra megjelent. Ez az Xbox One-os verzió esetében tíz hónappal az eredeti, PC-s rajt után történt meg. A folytatásban ezen szeretnének változtatni a csapatnál.

"Most, hogy a folyamat nagyjából rögzült, elméletben egyszerre tudjuk kiadni a második Outlastot PS4-re, XB1-re és PC-re is" - mondta a bejelentéskor Philippe Morin vezérigazgató. Ennek talán egyik legnagyobb előnye, hogy nem telik meg az internet spoilerekkel, mire az utolsó platformra is megjelenik a játék.

Ti várjátok már az Outlast 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)