Hirdetés

Outlast 2 - könnyített módot kapott, de abban sem lehetetlen meghalni

|

A horror játékok kezdik beépíteni azt a fajta nehézségi szintet, ahol a játékosnak csak a történettel és saját idegrendszerével kell megküzdenie.

Hirdetés

Az Outlast 2 a SOMA-hoz hasonlóan kapott egy sztorimódot, de van egy nagy különbség az utóbbi címhez képest. Az Outlast 2 sztorimódjában még a csökkentett nehézség ellenére is meg lehet halni.

Hirdetés

Persze ez nem lesz nagyon egyszerű, köszönhetően annak, hogy az ellenfelek a sztorimódban sokkal lassabbak, nehezebben veszik észre a játékost, és kisebbeket csapnak.

Az egésznek az a célja, hogy akit a történet érdekel, az se maradjon ki az élményből. Ha már úgy döntöttek a fejlesztők, hogy megpiszkálják a játékot, vissza is tettek néhány olyan elemet, amit ki kellett vágniuk kiadás előtt.

Ezek nagyrészt csak apróbb dolgok voltak, amiket azért szedtek ki, hogy elkerüljék a "csak felnőtteknek" besorolást. Ezeknek köszönhetően talán annak is megéri ránéznie az új játékmódra, aki már egyébként végigpörgette a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)