Hirdetés

Outlast 2 tesztek - rettegni egész jó

|

A külföldi kollégák már előre megkapták a játékot, így mostanra megjelenhettek az első tesztek. Vajon félni még mindig ugyanolyan élvezetes, mint régen?

Hirdetés

Holnap megjelenik az Outlast 2, a Red Barrels rémisztő játékának folytatása, ami új helyszínre visz minket, új rémségekkel állít minket szembe, de ugyanúgy az ijesztgetés és a rettegés áll a középpontjában.

A játék rémisztő és undorító, de igazából ettől kevesebbet nem is vártunk tőle. Az első értékelések megoszlanak - míg néhányan úgy gondolják, tökéletesen teljesíti azt, amit vállalt, mások szerint sosem tudja igazán, mi akar lenni, mit szeretne mondani. Páran játékmenetbeli hiányosságokra panaszkodnak, de abban mindenki egyetért, hogy aki belekezd, az nem számíthat semmi kellemesre. Íme az eddig érkezett pontszámok a legnagyobb oldalaktól:

Destructoid - 8.0
Game Informer - 7.75
GameSpot - 7
GamesRadar+ - 2,5/5
IGN US - 8.3
PC Gamer - 85/100
Polygon - 7.5
Push Square - 7

A PC-s változat 11 teszt után 78 ponton áll. Hamarosan a mi tesztünket is elolvashatjátok, sőt, videón is megnézhetitek, hogyan válunk emberi roncsá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)