Hirdetés

Outlast - jól fogyott a széria, készül a következő rész

|

Bár a következő Outlast is ugyanabban az univerzumban fog játszani, mint az előzőek, mégis különálló élményt kínál majd.

Hirdetés

Tavaly év végén nagy vonalakban megosztotta velünk terveit a Red Barrels stúdió, amelyek között szerepelt az Outlast 1-2 switches kiadása és egy olyan projekt is, ami ugyan nem folytatás, de az Outlast világában játszódik. Ez került most is szóba. 

Hirdetés

A csapat vezetője, Philippe Morin a berlini Qui Vadis konferencián adott interjút a Gamesindustry.biz-nek, amelyben eldicsekedett vele, hogy már több mint 15 millió eladott példánynál tart az Outlast széria, amelyből így közel 64 millió dollár bevételük volt.

Morin elmondta, hogy bár szeretne valami máson is dolgozni, de az Outlast sorozat elképesztő sikerét nem hagyhatják figyelmen kívül, ezért ezt szem előtt tartva a következő játékuk is ebben az univerzumban fog helyet kapni, viszont teljesen eltérő lesz a korábbi epizódoktól. Jelenleg a projekt prototípusán dolgoznak és próbálják meghatározni a költségvetést (az első Outlast körülbelül 1,4 millió dollárból, a folytatás már 7 millió dollárból készült el). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)