Hirdetés

Ingyenesen letölthető az Outlast és kiegészítője!

|

A nagy sikerű horrorjátékot és annak kiegészítőjét tartalmazó Outlast Deluxe Editiont most bárki megszerezheti Steamre.

Hirdetés

Dőlnek az ingyen játékok minden irányból. Tegnapelőtt az Abe's Oddyssey-re csaphattunk le, ma meg az utóbbi évek egyik legsikeresebb horrorjátékát kínálják nekünk.

Hirdetés

Nem ez az első játék, amit a Humble Bundle a nagy szezonvégi leárazása során ad, de a korábbi ajánlat már lejárt. Most közel 48 órán keresztül az Outlast Deluxe Edition steam kódja jár mindenkinek. Ez a kiadás az alapjátékot és a Whistleblower DLC-t is tartalmazza, és alapvetően 24,99 eurót kellene fizetni érte. A megszerzéséhez csak egy regisztráció kell, aztán bökjetek ezen az oldalon az Add to Cart gombra, fejezzétek be a "vásárlást", és irány játszani. Gyenge idegzetűek inkább maradjanak tőle távol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)