Hirdetés

Outlast - új főhőssel érkezik a DLC

|

Sokan felkapták a fejüket az Outlast-re a horror műfaj rajongói közül, így nem csoda, hogy a készítők már dolgoznak egy újabb adag rettegésen.

Hirdetés

Az Amnesia által ihletett Outlast nekünk is elnyerte a tetszésünket, és minden jel arra utal, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Egy letölthető fejezet formájában folytatódik a történet, és ráadásként még az első részt is olcsóbban beszerezhető.

A játék fejlesztője, a Red Barrels nemrég egy közleményben jelentette be, hogy már megkezdék a munkát a DLC-n, amelyben a játékosok egy teljesen új főhős történetét élhetik majd át, miközben Mount Massive eddig ismeretlen titkait fedik fel.

A konkrétumok Halloweenkor érkeznek majd, addig is pedig az ünnep alkalmából egy kis leértékeléssel kedveskedik a rajongóknak a Red Barrels, ugyanis a játék 33%-kal olcsóbb lett a Steam-en, illetve ha a hivatalos oldalukon vásároljátok meg, akkor a Steam-kód mellé a játék soundtrackjét is megkapjátok.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy most nagyon megéri Outlast rajongónak lenni. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)