Hirdetés

Outlast - magyarul jön el a rettegés

|

Elkészült az Outlast című horror honosítása, mostantól az anyanyelvünkön is retteghetünk.

Hirdetés

Chavalier kemény srác és sikerült is megőriznie a hidegvérét az Outlast tesztelése közben, de a játék azért egyszer-egyszer megkínálta a GameStar magazin első tisztjét.

A Frictional Games Amnesiájára emlékeztető horrorjáték tehát nem kegyelmez, de vajon ugyanez érvényesül akkor is, ha magyarul próbálunk benne érvényesülni? Ezt mostantól bárki kiderítheti az elkészült honosításnak hála, amelyet Patyek és LostPlanetFan fordítók raktak nekünk össze. Nekünk egyelőre nem volt alkalmunk megnézni a fordítást, ezért ha valaki kipróbálta, mindenképpen írja le a tapasztalatait a hozzászólások között.

Az Outlast nem egészen 8 MB-ot foglaló magyarítása már letölthető, ám telepítés előtt erősen ajánlott elolvasni a mellékelt leírást. Biztos, ami biztos, tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)